2012. június 11., hétfő

Magyar kézművesség - 2012 és A víz világa - kézműves szemmel

A mai napon az a jó hír ért, hogy a munkám is bekerült a Magyar kézművesség idei kiállításra. Ezért megragadom az alkalmat, hogy egy kis hírverést csináljak ennek a nagyszerű műveket felvonultató kiállításnak, amit minden évben töretlenül megrendeznek, gazdasági válság ide vagy oda... Idén közel háromszáz alkotó vesz részt rajta.
A kiállítást a Mezőgazdasági múzeumban, a földszinti kiállító-teremben lehet látogatni július 1-20 között, és 2-án 14 órakor lesz a hivatalos megnyitó az I. emeleti konferencia-teremben. Ezúton mindenkit szeretettel meghívok, hogy nézzen be egy órácskára, mert megéri, olyan csodálatosabbnál csodálatosabb remekműveket lehet ott látni. :)
Itt a szervezők honlapjának címe a több információ végett: http://www.amka.hu/

...és egy kis ízelítő a "falusi ház"-ból:


by night





 

A képek nem túl jók, de majd ha hazajön, készülnek róla profibbak. :)

U.i.: méretarány - 1:14

8 megjegyzés:

  1. Enhorabuena por esa preciosa escena, llena de realismo.
    besitos ascension

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you, Ascension. I'm so sorry that I don't speak spanish... not yet. :)

      Törlés
  2. Szia Livi ! Tényleg régen jelentkeztél :) Ez a tornác remek lett !!! Örülök, hogy nálunk is egy kicsit foglalkoznak a kézművesekkel és azon belül a "minizőkkel" ! Gratulálok a kiállításhoz ! Ha tudok időt szakítani, feltétlenül elmegyek !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anda! Nagyon örülnék, ha tudnánk találkozni júli. 1.-jén v. 2.-án. Ekkor megyek Bp-re, és eredetileg is azt terveztem, hogy Bözsével és Skultéti Orsival is találkozom valahol, valamikor... A legjobb az lenne, ha így együtt beülnénk egy teára/kávéra/sütire... Mit szólsz?
      Ahogy nézegetem a munkáidat, te is egyre bátrabb alkotásokkal rukkolsz elő, és ezt nagyon jó látni. Meglásd, egy éven belül megtartjuk az első (történelmet írunk) minis kiállítást is (valószínűleg Bp-en). :) Legyen szép napod! Üdv, Livi

      Törlés
  3. Még egyszer gratulálok!
    Jó volt személyesn is látni ezt a csoda kis alkotást, mini világodat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Márta!
      Nagyon szépen köszönöm, és mindig örömmel tölt, amikor új emberekkel hoz össze az alkotói tevékenység.

      Törlés